Om oss på Dawab

Det är vi som dyker

Alla våra dykare är utbildade och certifierade B-dykare, vilket är ett krav i Sverige för att få utföra undervattensarbeten.

...
... ...
...

Mångårig kunskap

Dawab Sverige AB är ett företag med mångårig kunskap i branschen. Vi har erfarenhet ifrån alla områden inom anläggnings- och servicedykeri. Vanliga arbeten vi utför är: undervattenssvetsning, diverse betongarbeten, undervattensinspektioner, borrning och sprängning, viktning och sänkning av ledningar.

...

Höga kvalifikationer

Alla våra dykare är utbildade och certifierade B-dykare, vilket är ett krav i Sverige för att få utföra undervattensarbeten. Alla har även den blå dykarboken som är vårt yrkesbevis. Vi har också medarbetare med yrkesbevis inom bl.a. betong, snickeri och svetsning. Vi har vägverkets broinspektion och BaTMan, certifikat för betongklass 1 och undervattensgjutning samt för sprängning finns.

...

Vår affärsidé

Vår affärside är att jobba utifrån ett starkt tänk på säkerhet, kvalité, kompetens och, inte minst, miljön. Med vår kunskap, service och maskinpark kan vi erbjuda kompletta, flexibla och effektiva lösningar. Vår marknad är industri, stat, kommun, landsting, föreningar samt shippingindustrin över hela Sverige.